Is uw bedrijf verzekerd?

Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf, loopt u altijd tegen risico’s aan. Wat uw situatie ook is: wij helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen! Wij begrijpen dat ondernemen zeer risicovol is. Als MC Verzekeringen willen wij met u meedenken en zorgen dat u voor alle mogelijke risico’s verzekerd bent. Wij houden hierbij één motto aan: de dekkingen zijn goed en de premies goedkoop.

Bedrijfsmatige bezittingen

Wat gebeurt er met uw bedrijf wanneer er schade ontstaat aan de bedrijfsauto, het pand of eventueel gereedschap? Heeft u een lening lopen voor een of meerdere van deze items? Bent u verzekerd tegen schade? Wij geven u advies en werken samen met u aan een oplossing, voordat de schade heeft plaatsgevonden. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

Inkomen en zorg medewerkers

Heeft u medewerkers in dienst? Wat gebeurt er wanneer er een medewerker ziek raakt of een ongeval krijgt tijdens het werk? Dit is een aanslag op uw bedrijf, zowel op het gebied van productie als op financieel gebied. Denk bijvoorbeeld aan loondoorbetaling bij ziekte, reïntegratiekosten en de Wet Verbetering Poortwachter. Wij kunnen u helpen bij het vinden van oplossingen en preventieve maatregelen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn u graag van dienst.

U als ondernemer

U bent de spil van uw eigen bedrijf. Wat gebeurt er met uw bedrijf wanneer u iets overkomt? Een ongeval zit in een klein hoekje: hoeveel risico’s wilt u zelf dragen? Wist u dat bepaalde risico’s verplicht verzekerd moeten worden?Of het nu gaat om rechtsbijstand, ongevallen, ziekteverzuim of uw pensioensverzekering: wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissingen.

Uw zakelijke motorrijtuigen

Maakt uw bedrijf gebruik van personenauto’s, bestelauto’s, aanhangwagens, vrachtwagens of ander werkmaterieel? Het kan zeer interessant zijn om al uw voertuigen in één wagenpark te verzekeren.