Mike Cordewener
Mike CordewenerFinancieel Adviseur
Mike Cordewener is een verzekeringsman in hart en nieren en hij is Financieel Adviseur Schade- en Levensverzekeringen. Hij staat altijd voor zijn klanten klaar, en hij wil graag iedereen ontzorgen. Hij denkt mee en is gespecialiseerd in midden en klein bedrijf en particulieren klanten.
Linda Baron
Linda BaronFinancieel Adviseur
Linda Baron is werkzaam als Financieel Adviseur Schadeverzekeringen en verwerkt tevens de administratie. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen met betrekking tot uw schadeverzekeringen, zowel op kantoor als aan de telefoon. Aandacht voor de klant en de situatie waarin hij of zij verkeert, staat bij haar centraal.

Beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste inkomen uitmaakt. De variabele beloning wordt voor minimaal 50% gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.